Huiswerkklas CSW Van de Perre

De huiswerkklas op CSW Van de Perre richt zich specifiek op het doen (leren en maken) van huiswerk en het leren concentreren en wordt na schooltijd georganiseerd. Bij binnenkomst krijgen de leerlingen iets te drinken met wat lekkers erbij. Daarna wordt er in alle rust, geconcentreerd aan het huiswerk gewerkt. De begeleiding is primair gericht de leerling te leren structureren en concentreren. Wanneer leerlingen problemen ondervinden bij het maakwerk dan staan er naast de huiswerkklas-coördinator, ook meerdere studenten van de University College Roosevelt klaar om vragen te beantwoorden en het maakwerk te controleren.

Leerlingen in de huiswerkklas kunnen drie tot vijf dagen per week gebruik maken van de huiswerkklas. De huiswerkklas wordt dagelijks (maandag- vrijdag)georganiseerd van 14:15 uur tot 16:45 uur. Leerlingen zijn verplicht minimaal één uur aanwezig te zijn en mogen pas na dat uur vertrekken als ze kunnen aantonen dat het huiswerk voor de volgende dag naar behoren is gemaakt.
De huiswerkklas op CSW van de Perre wordt georganiseerd voor alle mavoleerlingen klas 1 t/m 4 en havo-/ vwo- leerlingen van klas 1 t/m 3. Leerlingen in de klassen 4 t/m 6 kunnen contact opnemen met StudiePro (06-55553848 of vanvliet@studiepro.nl) om andere manieren van begeleiding te bespreken.
Leerlingen worden na hun laatste lesuur ontvangen in het ondersteuningscentrum (lokaal 158) van CSW Van de Perre.

3 middagen per week: € 75 per maand
4 middagen per week: € 90 per maand
5 middagen per week: € 105 per maand

Vakantieperiodes worden door StudiePro niet in rekening gebracht. U betaald een maandtarief gebaseerd op 40 onderwijsweken, verdeeld over 10,5 maand. Een vakantie in een bepaalde maand leidt daarom niet tot een lager maandtarief.

U betaalt eenmalig administratiekosten van €25,00.

U kunt de huiswerkklas maandelijks opzeggen voor de 1e van iedere maand met een opzegtermijn van 1 maand.

Klik hier om uw zoon en/ of dochter direct aan te melden voor de huiswerkklas

Aanmelden Huiswerkklas

U kunt uw zoon en/ of dochter ook aanmelden voor de huiswerkklas door een ingevuld en ondertekend inschrijfformulier:

  • Terug te sturen per e-mail naar info@studiepro.nl;
  • Per post op te sturen naar de Seissingel 100, 4334 AC te Middelburg;
  • Aan de huiswerkklas-coördinator te geven op school in het ondersteuningscentrum (lokaal 158)

Icon

Inschrijfformulier

Icon

Algemene voorwaarden

Soraya van Osselaer
Tel: 06-38689548
email: vandeperre@studiepro.nl