Diensten middelbare school

Bij StudiePro kunnen middelbare scholieren terecht voor huiswerkbegeleiding, bijles en diverse trainingen. Wij ondersteunen leerlingen uit heel Zeeland, van Terneuzen tot Goes.

StudiePro organiseert sinds het schooljaar 2014-2015 in samenwerking met CSW de huiswerkklas in school op de volgende locaties; CSW Toorop, CSW Van de Perre en CSW Bestevaêr.

Bij StudiePro zorgen we voor een rustige en inspirerende leeromgeving waar leerlingen zich op hun gemak en thuis voelen. Onze deskundige leraren en studiecoaches bieden steun bij:

  • Plannen
  • Maken van huiswerk & verslagen
  • Voorbereiden van presentaties
  • Voorbereiden van toetsen
  • Studievaardigheden

BoekIcon

Huiswerkbegeleiding

BijlesIcon

Bijlessen

Huiswerkklassen

TrainingIcon

Trainingen

Huiswerkklassen

CSWToorop

Trainingen

Bij StudiePro bieden we verschillende trainingen aan voor leerlingen van de middelbare school. De trainingen zijn ontwikkeld om leerlingen in een korte periode de benodigde kennis bij te spijkeren en voor te bereiden op het examen, de rekentoets of het voortgezet onderwijs.

Examen

Brugklas

Rekentoets training

Mediawijsheid

faalangst

cursusleren

Onze oudste zoon was voor de herfstvakantie totaal in paniek. Hij moest een toets maken die meetelde voor zijn examen dit jaar. Ik had nog nooit van studiePro gehoord, maar via via kwam ik achter jullie mailadres. Hij kon gelijk komen en haalde het hoogste cijfer van de klas!
Stefanie
Mijn zoon is geslaagd met goede cijfers! Bedankt Studiepro!!
Mirjam
Dank je wel StudiePro voor de geweldige begeleiding en bijlessen! Mijn kinderen zijn geslaagd met prachtige cijfers!! Komend schooljaar (HAVO en HBO) komen ze zeker terug!
Petra Burgers