Huiswerkklas

De huiswerkklas richt zich specifiek op het doen (leren en maken) van huiswerk en het leren concentreren en wordt na schooltijd georganiseerd. Bij binnenkomst krijgen de leerlingen iets te drinken met wat lekkers erbij. Daarna wordt er in alle rust, geconcentreerd aan het huiswerk gewerkt. De begeleiding is primair gericht de leerling te leren structureren en concentreren. Wanneer leerlingen problemen ondervinden bij het maakwerk dan staan er naast de huiswerkklas-coördinator, ook meerdere studenten van de University College Roosevelt klaar om vragen te beantwoorden en het maakwerk te controleren.

Leerlingen in de huiswerkklas kunnen drie of vier* dagen per week gebruik maken van de huiswerkklas.  Leerlingen zijn verplicht minimaal één uur aanwezig te zijn en mogen pas na dat uur vertrekken als ze kunnen aantonen dat het huiswerk voor de volgende dag naar behoren is gemaakt.

3 middagen per week: € 90 per maand
4 middagen per week: € 110 per maand*

Vakantieperiodes worden door StudiePro niet in rekening gebracht. U betaald een maandtarief gebaseerd op 38 onderwijsweken, verdeeld over 10,5 maand. Een vakantie in een bepaalde maand leidt daarom niet tot een lager maandtarief.

U betaalt eenmalig administratiekosten van €25,00.

U kunt de huiswerkklas maandelijks opzeggen voor de 1e van iedere maand met een opzegtermijn van 1 maand.

*Niet alle locaties bieden de mogelijkheid van 4 middagen huiswerkklas per week.

Klik hier om uw zoon en/ of dochter direct aan te melden voor de huiswerkklas

Aanmelden Huiswerkklas

 

Tel: 0118-226092
email: aanmelding@studiepro.nl