StudiePro locatie in
Goes

Ostrea Lyceum

studiepro bij u in de buurt

StudiePro is de plek waar leerlingen van alle middelbare scholen uit Zeeland terecht kunnen voor huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen op allerlei gebieden. Wij helpen leerlingen graag bij het verbeteren van schoolresultaten.
U kunt StudiePro vinden op verschillende locaties, waar wij leerlingen in een rustige, huiselijke en inspirerende leeromgeving begeleiden bij het leren leren en plannen. Waar we ze helpen discipline en motivatie te krijgen bij hun schoolwerk en waar ze meer vertrouwen krijgen in eigen kunnen. Bevoegde, gemotiveerde docenten staan klaar om vakinhoudelijke uitleg te geven waar nodig, het maakwerk te controleren en het leerwerk te overhoren.
StudiePro werkt met een leerling volgsysteem. Hier blijft u als ouder/verzorger op de hoogte van geboekte vorderingen en gemaakte afspraken. U kunt de planningen inzien en bijhouden wat er van uw zoon en/of dochter verwacht wordt.
Zo verbeteren de schoolprestaties en het zelfvertrouwen en zijn er thuis geen discussies en/of stress meer over huiswerk!

Alle Diensten

Weet u nog niet precies welke dienst het beste bij uw zoon en/ of dochter past? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan!