Specialist op het gebied van aanvullend onderwijs

StudiePro is opgericht vanuit de visie om hoogkwalitatieve begeleiding voor zo veel mogelijk leerlingen toegankelijk te maken. Bij StudiePro helpen wij leerlingen uit het basisonderwijs, middelbaar onderwijs en het mbo. Dit doen wij met een gedreven team, bestaande uit professionele docenten, specialisten en vak gerelateerde studenten. Onze kwaliteit komt voort uit een passie voor het persoonlijk begeleiden van scholieren van alle leeftijden. Door middel van persoonlijke aandacht voor iedere leerling en een bijbehorend ‘plan op maat’ zijn wij in staat gestelde doelen succesvol te behalen en te werken aan talentontwikkeling. Bij StudiePro heerst een veilige & inspirerende werksfeer waar ondersteuning wordt geboden, waar nodig. Door leerlingen uit te dagen en vertrouwen te geven leren wij leerlingen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces. Hiermee vergroten wij met succes de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de leerling. Hier hebben zij niet alleen direct profijt van op school, maar ook in hun verdere carrière.

Werken met passie voor onderwijs en maatschappij

StudiePro is zich terdege bewust van haar maatschappelijke positie. Het beste willen voor onze leerlingen komt als vanzelfsprekend voort uit het beste willen voor het onderwijs in het algemeen. Wij zijn een private onderwijsorganisatie en realiseren ons dat onze diensten niet voor iedereen direct toegankelijk zijn. We spannen ons daarom ook in om, waar mogelijk, met scholen samen te werken en onze tarieven zo laag mogelijk te houden. Wij staan altijd open voor manieren om onze diensten breder toegankelijk te maken.

Onze maatschappelijke betrokkenheid brengen we onder andere tot uiting door middel van het sponsoren van de lokale voetbalvereniging Zeelandia Middelburg en Hockeyclub Walcheren. Daarnaast stelt StudiePro in overleg met schoolleiding eigen beurzen voor de huiswerkklas beschikbaar die via de mentor op school kunnen worden toegekend aan leerlingen, die zelf open staan voor hulp, maar waar ouders het reguliere tarief van StudiePro niet kunnen opbrengen.

Kernwaarden

  • Wij werken vanuit een passie voor onderwijs.
  • De sleutel tot succes is persoonlijke aandacht voor elke leerling.
  • Leren is leuk en dat willen we ook uitstralen.
  • Wij streven naar goede communicatie tussen leerling, ouder(s)/ verzorger(s) en school.
  • Wij hechten waarde aan eerlijkheid en oprechtheid in onze organisatie.
  • Wij streven er bewust naar betaalbare prijzen te hanteren.
  • Wij zijn een lerende organisatie, en moedigen iedereen aan om bij te dragen aan de kwaliteit van de begeleiding die geleverd wordt door StudiePro.
“Onze jongste zoon leert wat gemakkelijker dan onze oudste zoon, maar wilde de uren dat zijn broer niet kon komen, wel een paar keer overnemen. Hij werd zo enthousiast, dat hij ook begon te vragen of hij een middag kon gaan. Jullie manier van omgaan met onze zoons, maakt dat ze gemotiveerd zijn en meer willen bereiken. En bovenal zijn jullie zijn flexibel, kunnen ze een keer niet, dan kunnen ze op een andere dag komen! Bedankt voor alle goede begeleiding tot nu toe. We zijn erg blij met jullie.”
Stefanie
Met rekenen had ik het gevoel meer tijd nodig te hebben, dit krijg ik nu wel door de bijles. Het was even spannend met brugklassers om mij heen, maar al snel voelde ik me op mijn gemak; kopje thee met een koekje is ook altijd fijn. Ik was erg blij met de complimentjes van Ilse en Charisa wanneer ik hen vertelde van mijn behaalde cijfers op school! Ik vind dat mijn bijlesjuf meer tijd voor mij heeft en ze ook heel goeie tips heeft, waardoor ik het veel beter snap.
Door de 1-op-1 bijles van een uur die mijn dochter krijgt van een vriendelijke en motiverende “juf”, gaat ze wekelijks huppelend naar StudiePro. Haar cijfers zijn met sprongen vooruit gegaan, maar nog belangrijker…het heeft haar heel veel zelfvertrouwen gegeven.