StudiePro

Huiswerkbegeleiding en
bijles in Zeeland

STUDIEPRO

STUDIEPRO

SPECIALIST OP GEBIED VAN AANVULLEND ONDERWIJS

StudiePro is opgericht vanuit de visie om hoogkwalitatieve begeleiding voor zo veel mogelijk leerlingen toegankelijk te maken. Bij StudiePro helpen wij leerlingen uit het basisonderwijs, middelbaar onderwijs en het mbo. Dit doen wij met een gedreven team, bestaande uit professionele docenten, specialisten en vak gerelateerde studenten. Onze kwaliteit komt voort uit een passie voor het persoonlijk begeleiden van scholieren van alle leeftijden.

Door middel van persoonlijke aandacht voor iedere leerling en een bijbehorend ‘plan op maat’ zijn wij in staat gestelde doelen succesvol te behalen en te werken aan talentontwikkeling. Bij StudiePro heerst een veilige & inspirerende werksfeer waar ondersteuning wordt geboden, waar nodig.

Door leerlingen uit te dagen en vertrouwen te geven leren wij leerlingenverantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces.

Hiermee vergroten wij met succes de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de leerling. Hier hebben zij niet alleen direct profijt van op school, maar ook in hun verdere carrière.

WERKEN MET PASSIE VOOR ONDERWIJS

StudiePro is zich terdege bewust van haar maatschappelijke positie. Het beste willen voor onze leerlingen komt als vanzelfsprekend voort uit het beste willen voor het onderwijs in het algemeen. Wij zijn een private onderwijsorganisatie en realiseren ons dat onze diensten niet voor iedereen direct toegankelijk zijn. We spannen ons daarom ook in om, waar mogelijk, met scholen samen te werken en onze tarieven zo laag mogelijk te houden. Wij staan altijd open voor manieren om onze diensten breder toegankelijk te maken.

Onze maatschappelijke betrokkenheid brengen we onder andere tot uiting door middel van het sponsoren van de lokale voetbalvereniging Zeelandia Middelburg en Hockeyclub Walcheren. Daarnaast stelt StudiePro in overleg met schoolleiding eigen beurzen voor de huiswerkklas beschikbaar die via de mentor op school kunnen worden toegekend aan leerlingen, die zelf open staan voor hulp, maar waar ouders het reguliere tarief van StudiePro niet kunnen opbrengen.

Passie

Wij werken vanuit een passie voor onderwijs.

Communicatie

Wij streven naar goede communicatie tussen leerling, ouder(s)/ verzorger(s) en school.

Succes

De sleutel tot succes is persoonlijke aandacht voor elke leerling.

Eerlijk

Wij hechten waarde aan eerlijkheid en oprechtheid in onze organisatie.

Plezier

Leren is leuk en dat willen we ook uitstralen.

Betaalbaar

Wij streven er bewust naar betaalbare prijzen te hanteren.

Vakje

Help leerlingen het beste uit zichzelf te halen! Versterk je eigen vaardigheden binnen een jong en dynamisch team!

StudiePro verbeter schoolresultaten Lees wat onze klanten over ons denken

recensie4.jpg

Bart gaat met een uitstekend rapport over naar het derde leerjaar. We hebben er vertrouwen in dat hij ook het nieuwe schooljaar aankan. Maar mocht het nodig blijken dat hij weer wat extra steun krijgt dan zullen we zeker weer bij StudiePro aankloppen."