Over StudiePro

Het is alweer een behoorlijke tijd geleden dat StudiePro begon met het begeleiden van slechts één leerling die extra ondersteuning nodig had bij het organiseren van zijn schoolwerk. Dit was zo’n succes dat al snel meer ouders vroegen of er ook plek was voor hun kinderen.

De start in de bibliotheek van Middelburg met een klein groepje leerlingen groeide uit zijn voegen, wat leidde tot de zoektocht naar een eigen locatie en het aannemen van de eerste collega’s.

Onze expertise in aanvullend onderwijs breidde zich uit met de aanstelling van vakspecialisten, een faalangstspecialist en een remedial teacher.

We breidden onze diensten uit naar basisschoolleerlingen en MBO-studenten en zijn nu in Zeeland dé autoriteit op het gebied van aanvullend onderwijs, met vestigingen in Middelburg en Goes en huiswerkklassen op diverse scholen. We zijn trots op dit succes, omdat het ons in staat stelt leerlingen verder te helpen, zelfvertrouwen te geven en hen te laten zien hoe leuk leren kan zijn.

De gezichten achter StudiePro

En waar komt dat succes dan vandaan?

Een belangrijk onderdeel van ons team is dat iedere studiecoach bij ons een passie heeft voor het vak, maar vooral voor het persoonlijk begeleiden van leerlingen.

• Er heerst bij ons een rustige en inspirerende werksfeer
• Er is persoonlijke aandacht voor de leerling
• Er wordt werkt aan structureren, controleren en motiveren

Kortom, een leerling die naar StudiePro komt krijgt de kans om zich te ontwikkelen op die manier die bij hem of haar past. Met een persoonlijk “plan op maat” zijn wij in staat om de leerlingen uit te dagen en vertrouwen te geven, leren wij leerlingen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces, gestelde doelen succesvol te behalen en te werken aan hun talentontwikkeling.  Hiermee vergroten wij met  de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de leerling. Hier hebben zij niet alleen direct profijt van op school, maar ook in hun verdere carrière.

Verder lezen?